UDSOLGT: Køb adgang til Camp Sjovforbørn på Langelandsfestivallen

Camp Sjovforbørn på Langelandsfestivallen 2018

Sjovforbørn Camp er det perfekte sted for dig og din familie på Langelands Festivallen 2018. De sidste 5 år har vi hygget med musik, leg og gode venskaber, og der er også plads til jer.

Du medbringer selv et telt, men vi sørger for at der er plads til dig og din familie på en af de bedste placeringer på campingområdet – meget tæt på Børneland og festivalpladsen.

Campen er et indhegnet område, hvor kun de familier, der har købt en plads på campen, har adgang. Det er din garanti for at der er børnefamilier i alle nabotelte, og dine børn vil altid have en legekammerat indenfor rækkevidde. Indenfor området er der toiletter, hvor børnene trygt kan løbe hen alene. Og så har vi selvfølgelig sørget for at der er gratis bad i campen.

I campen er der også indrettet en grillplads samt et mindre legeområde til børnene.

Prisen for at bo i campen er:

Voksne: Kr. 100,-
Børn fra 3 år: Kr. 100,-
Børn under 3 år: Gratis
Pr. telt: Kr. 100,- (Store telte kr. 150,-)
Pr. Pavillon: Kr. 100,-
Bemærk at campingvogne og camp-letter ikke kan medtages på campen.

Det er først til mølle, da der kun er plads til 120 telte i campen. Antallet af telte bliver ikke udvidet selv ved stor efterspørgsel.

For at have bedre overblik over hvor meget jeres telt fylder, har vi igen i år valgt at skelne mellem store og små telte (Skiller ved 14 m2)

Vi glæder os til at se jer allesammen på Langeland !

TRYK HER FOR AT KØBE ADGANG TIL CAMPEN 2018

HUSK også at køb billet til festivallen her: Langelandsfestival.dk

Skriv et svar