Magisk Halloween i Djurs Sommerland er en oplevelse for sig!

Magisk Halloween i Djurs Sommerland er en oplevelse for sig!

Barn eller voksen – der er noget for alle, om man er til det sjove, det vilde eller det mere rolige, eller man blot er til Halloween stemning med flotte opsætninger.

Vi besøgte Magisk Halloween en flot, solrig søndag i oktober, og flot var det. Allerede inden man kommer til Djurs Sommerland møder man en stor heks i halmballer ved rundkørslen, og ved vejen frem mod indgangen til Magisk Halloween, mødes man af en masse græskar og en meget flot pyntning af indgangspartiet. Man er slet ikke i tvivl om, at Halloween stemningen har ramt Djurs Sommerland, og der er virkelig gjort noget ud af det.

Overalt i Djurs Sommerland er der både store og små opsætninger med græskar, skeletter, spindelvæv og edderkopper, så man skal huske at tage sig tid til at indhalere den (U)hyggelige halloween stemning, mens man pisker rundt til de forskellige aktiviteter. Hele parken emmer af Halloween, og de over 20.000 græskar ses alle vegne. Alle medarbejdere er klædt ud, og er malet i ansigterne, og som altid er servicen i top, når man skal prøve en forlystelse. Personalet er helt i top gear. Børnene bliver lige prikket til af et skumsværd, og får et fælt heksegrin med på turen, og der er sørget for, at man får et ”god tur” med på rejsen, når man sendes afsted.

Vi var heldige med vejret, men oktober kan jo vise sig fra sin mere kolde side, og derfor er der rundt i parken små bål at finde med siddepladser rundt om. Her kan man lige få varmet fingrene eller tørret sit tøj, hvis man været i en af de mere våde forlystelser.

Udover de sædvanlige forlystelser kan man til Magisk Halloween opleve både Hekseskolen og Græskarfabrikken. Hekseskolen var også på programmet sidste år, og som ordet siger, så er det en skole, hvor heksemutter underviser. Alle gæster eller elever om man vil udstyres med magiske briller, mens man går fra rum til rum og oplever en masse magi og ikke mindst flotte vægge og lofter. 15 forheksede rum i alt og en meget flot ”rundvisning” man ikke må snyde sig selv for, om end køen derind godt kan være lidt lang.

Græskarfabrikken er derimod ny – og her skal man være 8 år, før man må komme ind, og i alderen 8-9 år skal man følges med en voksen. Det er der en grund til – nu er I advaret. Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvad der foregår, men ”ejeren” af græskarfabrikken forsvinder på mystisk vis fra skærmen midt i introen, og herefter tager græskarerne styringen. Er man ikke til gys, forskrækkelser og skrig, så skal man nok ikke gå derind, men vi synes, det var en sjov og rigtig uhyggelig tur rundt på fabrikken, hvor der virkelig er sørget for, at hårene på de besøgende rejser sig overalt på kroppen. Tør du prøve? Og slipper du ud af fabrikken igen?

Magisk Halloween i Djurs Sommerland er virkelig gennemført, og der er tænkt på mange detaljer. Man skal se besøget i oktober som en oplevelser udover den man får, hvis man besøger sommerlandet på andre tider af året. Man skal suge al Halloween stemningen til sig lige fra de raslende skeletter, de store livagtige edderkopper og til heksene med den ondskabsfulde latter og de mange flotte græskaropstillinger, så er man slet ikke i tvivl om, at Halloween er lige om hjørnet. Så husk at få det hele med, og få en fantastisk (u)hyggelig dag med en på opleveren – også for de voksne.

Læs meget mere på www.djurssommerland.dk

Helle Hansen
Skribent Sjovforbørn
Oktober 2015

Skriv et svar