Dinosaurerne har indtaget Aalborg Zoo

Store Bededag flyttede der nye beboere ind i Aalborg Zoo. Men til forskel fra de nuværende beboere, så er de nye knap så nulevende. Det er nemlig for længst uddøde dinosauer, der er flyttet ind.

Det er udstillingen ‘The Return of the Dinosaurs’, der nu kan ses i Aalborg Zoo frem til 20. oktober. Udstillingen er lavet i Mexico og består af 12 flotte dinosaurer, der med flotte animationer virker meget levende og naturtro.

Dyrene er fordelt ud på hele parken, og du kan møde både den imponerende og skræmmende T-Rex men også Stegosaurus og Triceratops og mange andre.

Det meget imponerende ved udstillingen udover dyrene selv, er at Aalborg Zoo har gjort et stort stykke arbejde for at integrere dyrene med de levende (moderne inklussion). Flere steder i haven er der nemlig store skilte der fortæller mere om, hvilke dyr der levede sammen med dinosaurerne. F.eks. er der hos krybdyrene tegnet omridset af datidens krokodiller, der nok må siges at have været i den store ende.

Det er flot og gennemført udført. Kvaliteten af dinosauerne er i top og med den ekstra formidling, har Aalborg Zoo ramt plet. Det kan absolut anbefales, at man kigger forbi inden udstillingen lukker til oktober.

Udover de flotte dinoer, så har Aalborg Zoo rigtig meget at byde på. I løbet af de sidste par år er der blevet lavet en masse flotte forbedringer, så man kan komme endnu tættere på de spændende dyr. Du kan bl.a. opleve et virkelig flot isbjørneanlæg og et tårn over de store katte, så man kan se dem på tættere hold.

Og dertil kommer den flotte afrikanske landsby og den store savanne, hvor man kan få en lille fornemmelse af dyrenes naturlige omgivelser.

Læs meget mere om udstillingen her: www.aalborgzoo.dk

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
April 2013

Om Aalborg Zoo

Åbningstider lige nu
26. april – 31. maj:
Mandag-fredag: 10-18
Weekend/ferie/helligdage: 10-19

Billetpriser:
2. januar-31.maj
Voksne:
Børn 3-11 år:
Børn 0-2 år:
Studerende:
Seniorer 65+:
Grupper +20: 150,- kr.
90,- kr.
0,- kr.
115,- kr.
125,- kr.
120,- kr.

Skriv et svar