Cirkus Mascot 2013

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle i Cirkus Mascot. De sidste 2 år har vi besøgt cirkusset og vi havde de samme forventninger til det i år. Hvor det de foregående år har været en cirkus forestilling på børnenes præmisser, så synes jeg bestemt i år, at det var et cirkus for selvfølgelig børnene, men også en forestilling som vi voksne havde stor glæde af.

Showet startede med et hula hop nummer af Husik Gulyamov. Virkelig flot hvad den lille mand kunne med ringene. Min 7-årig datter har efterfølgende fundet hula hop ringene frem herhjemme, så det har helt sikkert imponeret hende.

Efterfølgende kom der et hundeshow med Marianne og Andreas Deleuran og de hunde er bare lige søde og charmerende hver år.

Daniel Deleuran lavede et flot nummer under cirkus teltet med aerial straps. Imponerende smidighed.
En ungarsk cirkus familie Veres stod for tre af numrene. Her er det ”cirkus far” som udfører en flot balance.

Katja Schumann sluttede første del af showet af med at fremvise hendes heste. Utrolig hvad hun kan få de heste til at mestre.

I pausen havde man mulighed for at få en tur på et æsel i cirkus manegen for kr. 20. Min datter skulle selvfølgelig prøve.

Efter pausen var nogle lokale lockoutet skolebørn blevet inddraget i forestillingen. De var blevet udstyret med hula hop ringe eller vifte, og så stod de for underholdningen.

Et jonglør-nummer fra et ungarsk familiemedlem, et akrobat nummer af brødrene Deleuran samt en opvisning fra Katja med sine heste, var med til at gøre anden del af cirkusset til en oplevelse.

Højdepunktet for vores lille familie var dog cirkus klovnen Gulio. Han kunne få vores dreng på 4 år til at grine, så han måtte holde sig på maven. Men også vi forældre måtte trække på smile båndet. Han var meget god til at inddrage det voksne publikum i forskellige aktiviteter, hvad gav nogle sjove situationer.

Til slut fremviser familien Veres et super godt trylle show, som både imponere stor som lille. Der bliver ikke brugt drabelige sabler til at stikke gennem en kasse, men uskyldige paraplyer. Min datter snakker stadig om det.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at besøge cirkus Mascot 2013 i Kjellerup. Dejlig lille familie cirkus, hvor artisterne også var med til at sælge popcorn og program, hvad gjorde det hele meget nærværende. Jeg synes der var en rød tråd gennem hele forestillingen, og vi skal også besøge Mascot næste år, når de igen kommer forbi vores lokale område.

Cirkus Mascot kommer i løbet af sommeren forbi byer i hele landet. Kig på hjemmesiden for at finde datoer og priser. http://www.cirkus-mascot.dk/

Maria, Martin, Jens og Berit
Medlemmer af Sjovforbørn.dk
og testfamilie 2013

Skriv et svar