Børnefødselsdag i et indendørs legeland

Pladsmangel eller lyst til noget andet?
Har du og dit fødselsdagsbarn lyst til at prøve noget andet, eller har du simpelthen ikke plads eller lyst til at have halve og hele skoleklasser på besøg hjemme i stuerne, så vil det være en oplagt ide for dig at holde den næste fødselsdag i et indendørs legeland.

Nu er det ikke fordi det er den eneste mulighed. Du kan se mange flere muligheder i vores guide til børnefødselsdage, men ligger fødselsdagen i de kolde og klamme måneder, så er det guld værd ikke at skulle spekulere i skattejagter rundt i kvarteret og beskidte støvler og flyverdragter over hele entreen.

Fødselsdag i Randers Legeland
Vi satte os for at prøve konceptet i november, hvor min ældste søn fyldte 8 år. I hans klasse er der 10 drenge og 10 piger, og der er tradition for kun at invitere halvdelen af klassen. Vi valgte dermed at drage 10 drenge og 2 voksne afsted til Randers Legeland, der havde reserveret et særligt fødselsdagslokale til os. Det er ikke alle steder man har mulighed for det, og ønsker man selv at medbringe mad og drikke, så kan man vælge at holde fødselsdagen i deres cafeteria i stedet for.

Men vi ankom ti Randers Legeland en fredag eftermiddag kl. 13, og drengene var eldevilde. De gik straks igang med aktiviteterne i legelandet, mens vi forsøgte at få samlet gaverne sammen i fødselsdagsrummet. Når man har et særskildt rum er der nemlig også den fordel, at man kan have sine ting i fred uden selv at skulle sidde og vogte på tingene.

Vi valgte et arrangement, hvor Pommesfrites, 1 burger, 1 is og saft ad libitum var inklusiv. Prisen var kr. 109,- pr barn inklusiv entre til legelandet.

For at få krudtet drengene lidt af, startede vi med en times fri leg i legelandet. De mest spilleglade indfandt sig hurtigt i spillerummet, mens andre spillede fodbold, legede fangeleg i klatretårnet og kørte på gocarts.

Derefter fik vi serveret pommesfrites og burger i fødselsdagsrummet, og det var et hit både hos fødselaren og hans gæster. Men de var svære at fastholde mange minutter efter den sidste bid var taget, så afsted til legelandet igen. Senere spiste vi is og pakkede gaver ud, og da vi vendte næsen hjemad kl. 16.30 var det nogle meget trætte og glade drenge, der havde haft en super fødselsdag.

Ingen oprydning bagefter…
Og for os voksne var det også rigtig sjovt. Vi skulle jo ikke stå for noget af det praktiske, så vi kunne være med til at spille fodbold og lege med børnene, og efter de var afleveret var der ikke rengøring og opvask til os, så det var helt sikkert noget vi ville gøre igen en anden gang.

Samlet pris for fødselsdagen for 10 børn kr. 1.308,-.

Eksempler på andre muligheder
Gi Den Gas Palads Silkeborg:
Reserveret bord uden forplejning inkl. entre kr. 50-70 kroner pr. barn (flere end 10)
Fødselsdagsarrangement inkl. forplejning og entre kr. 85-125 pr. barn (flere end 10)

Esbjerg Legeland:
Her har de 4 forskellige tema-fødselsdagsrum nemlig disco, efb (fodbold), prinsesse og spiderman.
Man kan dog også selv medbringe mad og sidde i cafeen. Priserne er fra kr. 65-120 pr. barn.

Du kan også holde fødselsdagsfesten her:
Baboon City
Jumboland
Legeborgen
Legelandet.dk – Vejle
Capella Play Roskilde
Legeland Viborg
Hurlumhejhuset
Jump n Fun
Legelandet.dk – Århus
Capella Play Hellerup
Løvens Hule
Capella Play Aalborg
Capella Play Fields
Capella Play Hundige
Capella Play Odense

God fødselsdag !!

Skriv et svar