Camp Adventure

I juli åbner Sydsjællands fedeste naturoplevelse for hele familien. Camp Adventure er Danmarks nye aktivitetspark, hvor du kan svinge sig i trætoppene, klatre på klatrevæg og prøve Nordens længste svævebane på 450 meter!

Med fem sjove og udfordrende trætopbaner i forskellig højde- og sværhedsgrader er der noget for både børn og voksne, begyndere og erfarne vovehalse. I alt 85 spændende aktiviteter rundt omkring i skoven, hvor I kan have det sjovt og opleve naturen på en helt ny måde. Når du bevæger dig rundt i trætoppene bruger du kroppen til at komme fra udfordring til udfordring, hvad enten det er ved at svinge, klatre eller svæve rundt blandt træernes toppe.

Camp Adventure er placeret i et skovområde ved Gisselfeld Kloster på Sydsjælland, hvor naturskønne omgivelser danner rammen om en aktiv og sjov dag for hele familien. Med udsigt til banerne kan der, i den nyistandsatte café, desuden nydes velsmagende sandwich samt frugt og drikkevarer.

På Camp Adventure er sikkerheden i top. Aktivitetsparken er designet og bygget af førende specialister på området, og alle materialer er af højeste kvalitet. Vores instruktører er erfarne professionelle, som sørger for, at du får en god oplevelse i trætoppene.

Baner bookes for fire timer ad gangen.

Skriv et svar