Dyrk sjov motion med dine børn

Der er utrolig mange smarte teknologier i dag, som er med til at gøre det lidt nemmere at være forældre. For eksempel kan en iPad med Gurli Gris være en ægte livredder, når man er på vej hjem i bilen efter en lang dag, og ens lille barn er lidt gnaven og træt. 

Omvendt kan teknologi også være med til at mindske den fysiske aktivitet, som børnene får. Hvis dit barn trænger til noget motion, så læs med her, hvor du får et par ideer til sjov motion med dine børn.

Lad dem prøve løbebåndet

Ofte vil børn gerne prøve de ting, som de ser deres forældre lave. Hvis du derfor har investeret i det bedste løbebånd til hjemmet, så kan du jo sagtens lade dit barn prøve kræfter med denne. 

Uafhængigt af deres alder og deres lyst, så kan du indstille farten, sådan at det passer til dem. Det kan være en både sjov og morsom oplevelse for begge parter, så længe du sørger for, at sikkerheden er i top.

Tag til svømning

En anden sjov måde at dyrke motion på er at svømme. Pak derfor badetøjet og tag i svømmehallen med dit barn. Her kan i pjaske rundt og more jer i vandet, samtidig med I faktisk får bevæget jer rigtig meget. 

I svømning får man nemlig bevæget alle de store muskelgrupper, hvilket er de færreste sportsgrene, hvor man faktisk får gjort det. Dermed får I trænet hele kroppen på én gang, hvilket er super smart. 

Går en tur på et nyt sted

En anden sjov form for motion er en ganske almindelig gåtur på måske et knapt så normalt sted. Tag et sted hen, hvor I sjældent kommer og gå på opdagelse. På denne måde før i rørt jer, samtidig med I får nogle nye oplevelser. 

Skriv et svar