Sådan sparer I op i familien til drømmeferien

Ferier med børnene er altid meget dyre. På trods af det er det bestemt noget, man som familie bør prioritere, da de fleste børn elsker at komme ud og opleve verden, og derudover er det bare noget, der gør familiebåndene stærkere. Har I umiddelbart ikke råd i familien til den ferie, I længe har drømt om, bliver I her i artiklen introduceret for en række gode tips til at spare. Det er desuden en god måde at lære dine børn i en tidlig alder, hvordan man er økonomisk fornuftig, og hvordan man kan spare op til det, man gerne vil. 

Brug den sunde fornuft og få et overblik over jeres økonomi

Hvis man gerne vil spare op til den dyre drømmerejse, er man nødt til at tænke sig om og få et overblik over økonomien. Det kan først og fremmest være en rigtig god idé at gennemgå samtlige af de faste udgifter, du har. Det kan for eksempel være blade eller aviser, du abonnerer på, eller dine forsikringer. Der er også mange, der betaler for dyre sportsklubber, som børnene sjældent kommer i, eller som har abonnement til et fitnesscenter, man aldrig besøger. Når man først får sat sig ned og går igennem alle disse udgifter, vil man med garanti opleve, at der er mange penge at spare.  

Det er muligt at spare 10.000 kroner årligt på energi 

En anden stor udgift, som alle danskere har, er udgiften til opvarmning af huset, og det gælder især, hvis man anvender el, gas eller olie. Her kan man med fordel vælge at anvende træpiller til opvarmning i stedet, da man således kan spare rigtig mange penge. Du finder træpiller 6mmher på siden. Faktisk vil man i gennemsnit kunne spare minimum 10.000 kroner hvert år på opvarmning af huset ved at anvende træpiller, hvis man i forvejen anvender omkring 2000 liter olie årligt. Det er derfor helt klart at overveje, hvis man vil have råd til drømmerejsen med børnene. 

Planlæg ugens indkøb bedre og spar masser af penge 

Endelig er der mange danske børnefamilier, der bruger alt for mange penge på mad. Her er der rigtig mange penge at spare, og du kan starte med at skære ned på antallet af dine indkøb. Børnefamilier har tendens til at handle ind flere gange om ugen, men hvis du i stedet begynder at vænne dig til at handle ind en fast dag om ugen, så er der mange penge at spare. Det kræver naturligvis en smule planlægning, men det vil med garanti være det hele værd, og det er en god lektie at lære børnene allerede fra en tidlig alder. 

Skriv et svar