Overskud under barslen – vær produktiv

Bleskift, lange gåture med barnevognen og en fyldt vasketøjskurv. Hverdagen byder på mange store og små oplevelser, når du er på barsel. Du kender sikkert godt følelsen af de forskellige oplevelser gennem hverdagen, men det kan også være, at du ligefrem oplever et overskud. Det overskud kan du eventuel bruge på at være produktiv arbejdsmæssigt. Din virksomhed savner dit gode engagement, og du savner faktisk også dine kollegaer. Du kan bidrage hjemmefra, mens dine øjne og ører også er på den lille.

Virksomhedens produkter i en webshop

Du kan eventuel bidrage med at få udarbejdet en webshop til virksomhedens produkter. Der er mange forskellige muligheder, når det online marked får flere webshops. Din opgave vil derfor være at finde hoved og hale i markedet, så investeringen i den helt rette webshop til din virksomheds produkter bliver en succes. Undersøg eksempelvis mulighederne med en Magento-webshop.

Det kan være den rette løsning for din virksomhed hvis:

  • Der maksimum skal være 200 produkter i webshoppen
  • Der ikke skal bruges mere end 1000 kr./mdr. til diverse opdateringer
  • Ikke designet har den store betydning

Løsningerne skal derfor nøje overvejes, da markedet også har mange andre udbydere.

Den rette løsning

Hvis den rette løsning for virksomheden og dens produkter er en Magento-webshop, så er det med at udbytte de fordele, som medfølger. Herunder kan du se et udsnit af de fordele:

  • Din egen herre
  • Brugervenlighed
  • Fleksibilitet

Med en investering i en Magento-webshop vil virksomheden være sin egen herre. Virksomheden er ikke underlagt et abonnement, der i visse tilfælde også kan være en dyr fornøjelse.
Du er også din egen herre over, når oprettelsen af webshoppen foregår. Dertil er brugervenligheden høj, men også når virksomheden ønsker en god vedligeholdelse af produkterne på webshoppen.
Fleksibiliteten med en Magento-webshop er stor, fordi der er mange muligheder omkring opsætning og designet. Kun fantasien sætter grænserne.

 

Skriv et svar