Waterworld

Waterworld fra SmartGames er et flot eksempel på hvordan det enkle, kan give massevis af fin fordybelse og god underholdning.

Spillet er et magnetisk rejsespil til brug hvor som helst, med sit super praktiske format på 16×16 cm. Det består af 4 magnetiske brikker i en ringindbundet bog med en tryklås, der holder styr på det hele.
Selve de fire brikker har forskellige faconer og er udsmykket med åkander. Underneden på selve spillepladen, udspiller der sig et spændende liv under vandoverfladen, hvor vanddyr som fisk, frøer og skildpadder er at se.

Spillet går ud på, at barnet bladre i de flapper med udfordringer bogen har foran, og vælger en opgave. Nu skal barnet vha. de fire brikker sørge for at placere dem, så kun de figurer der er vist i opgaven er synlige. Der er i alt 48 opgaver fordelt på 3 niveauer fra let til svær. Der er kun en løsning til hver opgave. Skulle opgaven drille er der også hjælp at hente.

Waterworld ser ved første øjekast meget nemt ud, med bliver gradvist mere udfordrende. Her er garanti for, at barnet nok skal få trænet sin logiske sans og kreative tænkning. På den sjove måde vel at mærke!

Læs mere

Skriv et svar