Trucky 3

Ved første øjekast ligner Trucky 3 blot tre farverige legetøjslastbiler. Men de tre lastbiler, af træ med kulørte plastklodser bagpå, er også et udfordrende spil for de mindre børn, der går i børnehave og op til indskolingen.

I den medfølgende opgavebog er der billeder af forskellige måder, hvorpå de 10 plastklodser kan placeres bagpå lastbilerne. Grundet klodsernes forskellige vinkler og profiler, er det både udfordrende, sjovt og spændende.
Der er i alt 48 udfordringer fordelt på fire sværhedsgrader. I de nemmeste opgaver indgår to klodser og i de svære er der tre klodser, der skal rigtig på plads. Opgavebogen viser billeder af udfordringer og løsninger. Barnet skal pusle klodserne på lastbilerne så de forskellige farver og faconer matcher billederne i opgavebogen. Det er en super lærerig og skæg aktivitet for børn uanset køn.
SmartGames fra P-Trade byder nok engang på et velgennemført tænkespil, der her henvender sig til de mindre børn og samtidig giver plads til leg, når der opgavebogen bliver pakket væk. Her træner barnet sin sans for rumlighed og logik på samme tid. Det er en rigtig fin idé!

Læs mere

Skriv et svar