Photo Safari

Med Photo Safari fra Danspil inviteres hele familien ud i junglen på jagt efter dyrebilleder. Den runde spilleplade er omdrejningspunktet for fotosafarien. Hver spiller får en fotoramme til sine billeder og en spillebrik i form af en fotograf.
Ideen er, at den der først får samlet fire fotos af det samme dyr i sin billedramme vinder spillet. Spillerne skifter til at slå med terningen. Lander man på et kamerafelt, er det tid for at hive kameraet frem og tage et billede (forud er der indsat 20 kort med dyrebilleder heri). Det første billede man får, afgør hvilket dyr man skal samle på. Skulle man derimod lande på et spørgsmålsfelt, får man lov at vende billedsiden opad på et af de billeder, der ligger ved siden af brættet. Måske finder du et i din egen dyrefamilie! Det røde felt betyder, at spilleren skal stå over.
Fotosafarien er både sjov og overraskende, når deltagerne jagter billeder af deres dyr. Spillet henvender sig især til børn i børnehaven og indskolingen, der vil værdsætte det. Det tager lidt tid at få styr på reglerne, men egentlig er det ganske enkelt. De mindre børn skal lige kunne overskue, at de kun må samle på ét dyr og ikke må vælge et, der allerede er valgt af en anden spiller. Der er lidt memo med inde over spillet, når de fotos den enkelte ikke har kunnet bruge bliver lagt med siden ned af ved brættet, og efterfølgende kan trækkes i forbindelse med spørgsmålsfeltet.
På alle måder hyggeligt og skægt.

Læs mere

Skriv et svar