Chicken Shuffle

Chicken shuffle er et opfindsomt og udfordrende glidepuslespil fra SmartGames. Spillet består af en særlig plastik ramme, hvorpå der i bunden skal placere et opgavekort. Ovenpå placeres de fem gennemsigtige glide-brikker hvorpå der er påtrykt en høne samt det ene løse felt, der giver mulighed for, at man kan rokere rundt på brikkerne.

I Chciken shuffle skal du hjælpe hønsene med at finde vej, så de alle sammen kommer til at ligge på et æg. Det sker ved at skyde de fem glide-brikker frem og tilbage. Spillet består af i alt 48 udfordringer i fire stigende sværhedsgrader.

Selve spillet fylder ikke meget. Der er derfor ideelt til at tage med på farten. Når du først har vist barnet hvordan opgavekortene skiftes, vil det hurtigt kunne klares på egen hånd af barnet selv.

Der er i alt 5 æg og 5 høns, ligesom der er 5 brikker – og ét ledigt felt. Opgaverne på første niveau kan klares på ganske få sekunder, mens de allersværeste og sidste opgavekort er så udfordrende at det tager op imod 15 – 30 min. alt efter alder. Voksne vil også blive udfordret! Dermed er Chicken shuffle et fint og hyggeligt til hele familien. Også når der skal hygges i ferien eller når I er på farten. Det er beregnet til en spiller, men I kan evt. spille på tid og konkurrere på den måde.
Et aldeles charmerende og herligt spil, der motivere barnet til logisk tænkning og koncentration.

Læs mere

Skriv et svar