WIMPY KID 1 – ikke en dagbog

Genialt! Så kort kan Jeff Kinneys hylende morsomme fortællinger om drengen Greg beskrives.

Den små kiksede, uheldige Greg Heffley har fået en dagbog af sin mor. Men der er lige det ved det, at drenge ikke skriver dagbog. I stedet laver Greg en alle tiders super sej notesbog, hvor han fortæller om sine oplevelser og tanker i ord og sort/hvide tegner. Ikke mindst tegningerne gør ”WIMPY KID 1 – ikke en dagbog”til en anderledes, skæg og skør bog. For stregen er tilpas fræk og tosset til at læseren må overgive sig til latteren. Greg er genial! Han er måske nok en dum lillebror, men han gør sig nogle ret gode tanker om sin omverden. Lige til at skraldgrine af!

Som en anden dagbog følger vi Greg i skolen og derhjemme. Og det er ret underholdende! Greg er ikke just vild med skolen eller lektierne. Kammeraten Rowley har ikke opfundet den dybe tallerken og Greg er ret træt af ham. Ligesom sin møgirriterende storebror, Rodrick. Nævn ham ikke!

”Wimpy Kid 1 – ikke en dagbog” er nem at læse takket være den håndskrift lignende tekst, der appellere til at blive læst ligesom de enkle og sjove tegninger. Her er noget for piger og ikke mindst drenge, der elsker at lappe en sjov og underholdende bog i sig. En bog med grinegaranti!

Jeff Kinneys serie “Diary of a Wimpy Kid” er en gigantisk succes i hans hjemland USA, hvor der indtil videre er udgivet syv bind. Det er da også blevet til hele tre film baseret på den hyle morsomme serie, så der er slet ingen undskyldning for at hoppe ud i en sjov serie for drenge og piger i alderen 10 – 15 år.

Næste bind er allerede udkommet. Læs også: ‘Wimpy Kid 2:Rodrick styrer’.

Køb WIMPY KID 1 – ikke en dagbog online

Skriv et svar