Strik en lille kanin

Fra forlaget Globe kommer denne charmerende strikkeboks til børn med lyst til at prøve kræfter med strikkepindene. I den store flotte kasse findes alt, hvad der skal bruges for at komme i gang med strikningen. En komplet trin-for-trin-guide og garn til en lille kanin og dens tilhørende hat og halstørklæde.
Vigtigst af alt er den gode og illustrative strikkevejledning, som viser begynderen hvordan man strikker de mest gængse typer strik. De nødvendige grundteknikker bliver forklaret grundigt og fint, så det er muligt at bygge videre og lære de forskellige strikkemåder at kende.

Selve strikkeæsken indeholder garn, strikkepinde og fyld til Kalle Kanin, som den tøjdyret hedder. Strikkebogen er udstyret med flapper så barnet kan bladre frem og tilbage – og kombinere på kryds og tværs senere hen.

Jeg er helt sikker på, at strikkeboksen her nok skal vække megen lykke hos både mindre og større børn. Den er et virkelig fint afsæt for at starte med at strikke og siden arbejde videre med strikkepindene, sådan som det netop nu er på mode. Strikkeboksen og –opskrifterne inspirerer barnet til at forsætte med at strikke videre. Ikke mindst takket være de medfølgende strikkeopskrifter på fire nye bløde venner: Amanda Panda, Ole Abe, Fie Frø og Lars Løve. Barnet kan med nogen øvelse også kombinere modellerne og designe sit helt eget tøjdyr. Ingen tvivl om at strikkeboksen kan give blod på tanden til at bruge hænderne til noget nyttigt og kreativt.

”Strik en lille kanin” er en sød og dejlig boggave, der gemmer på læring, leg og meget, meget mere!

Køb Strik en lille kanin online

Skriv et svar