Poul og far på fisketur

”Poul og far skal på fisketur” er seneste skud på stammen i serien om Poul og far. Bøgerne fortæller om forskellige hverdagssituationer, men med et glimt i øjet.

I ”Poul og far på fisketur” skal far og søn på fisketur. Det er far, der har set frem til turen og gjort sig umage med fiskegrej og –tøj. Poul er mere forbeholden. De skal meget tideligt af sted og sejle ud på havet med en kutter, hvorfra de skal fiske med deres stænger. Poul tror, det er kedeligt, men det skal snart vise sig at det er sjovt og at Poul er en super sej fisker, der har stort held med at få fisk på krogen! Meget værre ser det ud for far. Efter kort tid til havs får far søsyge og bliver helt grøn i hovedet. Snart kaster far op. Men Poul har heldigvis tjek på tingene og fanger en masse flotte fisk!

Rasmus Bregnhøi har illustreret bogen, og der er forfattet af Andreas Bræstrup Kirstein. Tilsammen leverer de to en velstøbt og hel igennem humoristisk fortælling, der rummer en masse fine genkendelige elementer og en humor, der ikke er til at tage fejl af.

”Poul og far på fisketur” minder mig lidt om Alfons Åberg af Gunilla Bergström. ”Poul og far på fisketur” er en vellykket oplæsningsbog, der levner god plads til at samtale om de mange detaljer på tegningerne og situationerne, der beskrives. Det er en stemningsfuld og varm fortælling, der takket være sin humor og charme kan læses mange gange.

Køb Poul og far på fisketur online

Skriv et svar