Paris – alt det du gerne vil vide

Det er et festfyrværkeri af oplevelser der venter, når større børn kan tage på rejse til Paris med bogen ”Paris – alt det du gerne vil vide”.
Fagbogen fra Lonely Planet og Forlaget Globe er skrevet og ikke mindst grafisk opsat, så det er en ubetinget fornøjelse at dykke ned i alle Paris´ mange eventyrlige seværdigheder og unikke kendetegn.

”Paris – alt det du gerne vil vide” er en flot og indbydende præsentation af byen Paris, men ikke mindst af Frankrig. Vi møder Paris i børnehøjde, men får om noget en forståelse af landet Frankrig, historien, kulturen og alt det der gør Frankrig til noget helt særligt.

”Paris – alt det du gerne vil vide” har så meget mere end en traditionel guidebog; den er krydret med et hav af små fine detaljer der er med til at give et billede af hvem franskmændene er, og hvad hovedstaden Paris i særdeleshed kan byde på af oplevelser.

Med ”Paris – alt det du gerne vil vide” får I en alle tiders introduktion til Paris hvis I skal på rejse til byernes by. Men bogen her er lige så uundværlige for alle større børn, der elsker at læse om historie, fremmede kulturer og søge viden om andre lande. Heri møder vi en herlig potpourri af Paris, når det er bedst.
Det er fint egent til lystlæsning uanset om rejsen går til Paris i drømme eller som næste feriedestination.

Køb Paris – alt det du gerne vil vide online

Skriv et svar