Olivia Spør´

FAGBOG

Quiz er og bliver en super sjov og populær disciplin blandt børn især. Nysgerrigheden er stor og videbegærligheden enorm blandt ungerne. Med udgangspunkt i det, er bogen ”Olivia Spør´” en fantastisk fin quizbog. Heri er der stof til mange timers morsom spørgeleg, når værten fra radioprogrammet ”Spørg Olivia” Jimmy Stahr tager os med igennem 600 blandede spørgsmål.

Mange yngre forældre vil sikkert huske det populære radioprogram ”Spørg Olivia ” med stor glæde. Vi mindes de mange pudsige og interessante spørgsmål, der blev stillet til værten Jimmy Stahr. Nu har disse spørgsmål så fundet vejen til quizbogen her.

Alle spørgsmål er blandede bolsjer, og der er således ikke mulighed for at vælge kategori. Til hver spørgsmål er der tre svarmuligheder. Det korrekte svar er fremhævet med rødt, så det er nemt at gå til. ”Olivia spør´” er en klassisk og enkelt quizbog, der vil fornøje og underholde ligeså vel som den vil bidrage med viden og lærdom. Glæd jer til at dyste på alt mellem himmel og jord. En oplagt mandelgaveidé eller bog til bagsædet af bilen. Mulighederne er mange og børnene vil elske bogen!

Køb Olivia Spør´ online

Skriv et svar