Masser af ferieaktiviteter

Det vrimler – heldigvis – med gode aktivitetsbøger og endnu en af de helt igennem fine er på banen. Denne gang er der tale om ”Masser af ferieaktiviteter” fra Carlsen. Som titlen antyder er universet hvor opgaverne og aktiviteterne udfolder sig spækket med ferieliv og dejlige ting fra rejser.

Barnet kan glæde sig til 94 sider fyldt til randen med gode og varierede opgaver der nok skal fylde tiden på allerbedste vis. Her er mulighed for at give sig i kast med både blyant, tusch og farvekridt når de fortrykte tegninger dels skal farvelægges og males videre på ligesom her er et hav af opgaver der skal løses. Det gælder blandt andet om at tælle og stave i ordopgaver, gætte gåder, løse labyrinter, finde fem fejl og meget, meget mere. Opgaverne er mange og meget varierede. Her er noget for mange aldersgrupper og hele familien vil kunne hygge sig. Skulle lysten være til lidt andet og mere, byder aktivitetsbogen også på madopskrifter, forslag til enkelte lege og små kreative ting man selv kan lave. Klistermærkerne der skal bruges undervejs vil helt sikkert blive et hit.

”Masser af ferieaktiviteter” fra Carlsen er en flot og vellykket aktivitetsbog, der på alle måder forener leg og læring når det er bedst. Ungerne vil nyde at sidde med bogen ,og timerne vil forsvinde som dug fra en sol!

Køb Masser af ferieaktiviteter online

Skriv et svar