Magiens Stjerne 1: Madam Vittas hemmelighed

I ”Magiens Stjerne 1: Madam Vittas hemmelighed” tager vi hul på fortællingen om de to rakkerbørn Jules og Cam, der må finde Den magiske stjerne for at bryde den forbandelse der hviler over Rakkerne: at de er nødt til at rejse fra sted til sted for ikke at ældes ti gange hurtigere end alle andre mennesker.

”Madam Vittas hemmelighed” er en letlæst graphic novel for nye læsere eller børn der gerne vil have handling i en fart. Magi og mystik i et hurtigt tempo krydret med en genkendeligt søskenderelation.

Til hverdag lever de to søskende og deres forældre i stil med nutidens sigøjnere og romaer, der er jaget vildt i de allerfleste europæiske lande. For at tjene til dagen og vejen underholder børnene og deres forældre på gader og stræder med artisteri. Da børnenes kammerat Sax beder dem om hjælp til at løse den gamle gåde om Magiens Stjerne må de af sted på eventyr. Det bliver ikke helt ufarligt!

”Magiens Stjerne” er en tilforladelig og enkel bog til selvlæsning. Ideen er at læseren skal blive hængende til de næste bind og følge de to søskende på deres videre færd, når de jagter Den Magiske stjerne. Bogens største svaghed er illustrationerne der ikke rigtig bidrog til at give stemning som forventet.

Køb Magiens Stjerne 1: Madam Vittas hemmelighed online

Skriv et svar