Lille Muldvarp og paraplyen

Mange forældre vil med stor sandsynlighed huske den søde Lille Muldvarp, fra tjekkisk tegnefilm uden tale og fra de herligste billedbøger. Nu præsenterer Politikens forlag et herligt gensyn med den skønne Lille Muldvarp i en perlerække af en serie billedbøger.

Den populære karakter Lille Muldvarp er tegnet af tjekken Zdenek Miler, og har efterhånden mere end 50 år på benene. Zdenek Miler gik bort i 2011 i, mens den Lille Muldvarp har fået klassikerstatus.

I ”Lille Muldvarp og den grønne paraply”, er det som titlen antyder, legen med en paraply, der centrum.
Lille Muldvarp finder en ødelagt paraply, men reparerer den straks. Nu er legen i gang!
Med paraplyen som katalysator for leg, kan Lille Muldvarp pludselig mangt og meget. Han kan bruge den til at sejle i, som faldskærm og lave en salgsbod. Sikke meget paraplyen kan! Men hvad sker der så, når Lille Muldvarp og hans venner bliver jagtet af en vred hund. Kan paraplyen hjælpe dem nu?

”Lille Muldvarp og den grønne paraply” er en sød, charmerende og også belærende fortælling om at være god ved tingene og – som Lille Muldvarp – reparere dem. Forfatter og tegner formår at præsentere den moraliserende historie på en fin og god måde, uden at det virker som en løftet pegefinger. Tværtimod virker Lille Muldvarp som en nærværende, varm og kærlig kammerat, der viser vej til et godt (børne-)liv.
I fortællingen her om paraplyen, hyldes kreativitet og fantasi også på fornem vis. Lille Muldvarp er en enkel, rørende og kærlig historie, der kan læses mange gange. Derfor fortjener historien om Lille Muldvarp en stor buket roser. Ungerne vil knuselske den!

Køb Lille Muldvarp og paraplyen online

Skriv et svar