Klipklapper-klubben 1: Venindesmykket

”Klipklapperklubben” er en ny tøseserie for tweens, der gerne vil læse om pigeliv, og samtidig nyder fascinationen af et godt mysterium.

I første bind af serien, med undertitlen ”Venindesmykket”, møder vi hovedpersonen Elly, der skal holde sin sommerferie på Fagerø hos sin tante. Til daglig bor Elly i London med sin far, efter hendes mor nyligt er død af kræft.

Elly glæder sig ikke just til en lang ferie på Fagerø. Men der går ikke længe, før Elly møder pigerne Sierra og Tash og hendes hund Mojo. Hver for sig er de vidt forskellige, men sammen er de et godt team.
Nu begynder et spændende eventyr, da de tre piger opdager at de hver især råder over en del af et smykke, som de finder ud af at deres mødre engang bar. På loftet i Tash´onkels store villa finder de et gammelt foto, der viser deres mødre sammen, da de var unge piger bærende med hver deres del af smykket.
Og pludselig er de tre piger på vej af sted på skattejagt. Men hvorfor har pigerne aldrig hørt deres mødre tale om hinanden? Hvorfor brød de forbindelsen i sin tid? Og hvordan vil de tre piger blive påvirket af det, der skete dengang?!

Ellen Richardson har skrevet en uhyre spændende og fængende roman om tre præ-teenagers med mod og lyst til at opleve tilværelsen. Det er en dramatisk bog om aktive piger, der klarer ærterne uanset hvad. Det er både fascinerende og morsomt. Indimellem er bogen uhyggelig og gribende, når pigerne og hundens liv er i fare. Det er pigernes venskab, der kitter det hele sammen og gør fortællingen vedkommende. Trods uoverensstemmelser og misforståelser formår de tre piger at bevare sammenholdet – om end det knirker og knager nu og da. Men det gør kun bogen endnu bedre. Klipklapperklubben er en perle af en serie, der udspiller sig i det engelske miljø, med sit drama og venskab i fokus!

Køb Klipklapper-klubben 1: Venindesmykket online

Skriv et svar