Karl og julestjernen

”Karl og julestjernen” er, som navnet antyder, en julefortælling fortalt for børn.
Bogen er skrevet af Bjarne Reuter, der før fortalt julehistorier med stort held. Lad det være sagt med det samme: ”Karl og julestjernen” er en skøn og hel igennem morsom julebog!

Bogens hovedperson er drengen Karl, der bor i lejlighed med sin mor. Overfor dem mor pigen Ullabadulla Belinda Johansen, der venter sig.
Omdrejningspunktet for den hyggelige og sjove historie er et krybbespil, som Karl skal medvirke i, henne i kirken. Pastor Wolle skal stå for krybbespillet, og har udpeget Karl til at være den ene halvdel af et æsel. Det tegner til at blive godt, men de har et lille problem i forhold til det lille Jesusbarn. Ullabadulla nedkommer, og da Karl skal passe den lille baby ser han sit snit til at løse udfordringen med det lille jesusbarn med det, han har ved hånden.

Bjarne Reuter har skrevet en varm og vellykket julehistorie, der emmer af humor. ”Karl og julestjernen” skal samtidig fremhæves for sit sproglige overskud.
Det er en fornøjelse at læse og opleve de sproglige finesser, der især taler til den voksne oplæser. Glæd jer til en skøn fortælling der hylder det barnlige og umiddelbare.
Lilian Brøggers glade illustrationer taler for sig selv og indfanger på bedste vis historiens muntre stemning. Bjarne Reuter har endnu engang skabt en julehistorie som ungerne vil knuselske.

Køb Karl og julestjernen online

Skriv et svar