Idéer til børneværelset

FAGBOG

Maria Bannura og Lotta Axelssons præsenterer en velskreven og alle tiders inspirerende boligbog til børneværelset.

Med fokus på de enkle, farverige og funktionelle løsninger, kaster henholdsvis den grafiske designer og tekstildesigneren sig ud i boligindretning der holder!
Resultatet er brugbar boligindretning, der syder og bobler af kreativitet men med fokus på funktionaliteten. Uden en formue lykkes det de to at skabe hele 33 forskellige børneværelser fyldt med fantasi og vidt forskellige former for udsmykning. Her er noget for enhver smag, og til enhver alder og køn.
Flere af ideerne kan bruges på kryds og tværs, da bogens løsninger ikke nødvendigvis kræver at blive præsenteret samlet som ét miljø. Mange forslag omhandler praktiske opbevaringsløsninger, der løses smart, smukt eller sejt takket være de to designere.

Materialerne der arbejdes med i bogens projekter omfatter b. la. tapet, maling, nål og tråd ligesom du kan få lov at svinge hammeren og slå søm i her og der. Der er noget for enhver smag. Genanvendelse er et nøgleord og dét er positivt at se!

Større børn og unge kan med stor glæde inddrages i projekter til deres eget værelser selvom sværhedsgraden er forholdsvis høj for novicer. De vil også nyde at bladre i bogen, og suge til sig af spændende værelser henvendt netop til deres aldersgrupper.

Trænger børneværelset til at blive opdateret og få et nyt look, er ”Idéer til børneværelset” oplagt at søge råd og inspiration i! Bogen oser af god stemning, og børneværelserne i bogen er fulde atmosfære af den dejlige slags. En herlig idébog!

Køb Idéer til børneværelset online

Skriv et svar