Elsker, elsker ikke 3: Mig og Jonas

”Elsker, elsker ikke” er en populær serie om fire piger og deres møde med den både dejlige og svære kærlighed. Bøgerne kan udmærket læses selvstændigt.

I bogen ”Elsker, elsker ikke 3: Mig og Jonas” er det Ella, der er hovedperson. Ellas mor er skolelærer og faren er pædagog. Indimellem har de haft børn og unge med vanskeligheder til at bo i hjemmet i en periode. Da Ella kommer hjem fra sin sommerferie i Spanien hos sin onkel og tante, er veninden Sofies bror Jonas flyttet ind hos Ellas familie. Noget er galt hjemme hos hans familie – og med Jonas især.

Snart skal Ella opleve, at Jonas hænger ud med en bande og laver ballade nede i centeret, hvor to forskellige grupper drenge hærger og bekriger hinanden. Ella bliver dybt rystet, men ikke desto mindre finder hun sig selv blive tiltrukket af Jonas der også indeholder en sød og rar side. Hvad skal hun gøre? Og hvad vil der ske med Jonas og hans tilknytning til banden?

”Elsker, elsker ikke 3: Mig og Jonas” er en helt forrygende ungdomsbog, der på fornemvis beskriver de udfordringer teenagelivet indbefatter. Den beskriver også, hvor alvorlige konsekvenser det har at involvere sig i visse konflikter. Forfatteren Line Kyed Knudsen møder sin læser i øjenhøjde, og rammer plet med sin beskrivelse af den indimellem så svære kærlighed.
Målgruppen er piger i alderen 12 – 15 år, der uden tvivl vil kunne genkende sig selv i bogen her.
En varm anbefaling og stor ros til Line Kyed Knudsen for en utrolig læseværdig bog!

Køb Elsker, elsker ikke 3: Mig og Jonas online

Skriv et svar