Det var ikke mig sagde Robinhund

Det kan være svært at være lille. Ofte bliver man misforstået. Mange ting er endnu vanskelige at mestre selv. Derfor er billedbogen ”Det var ikke mig sagde Robinhund” en fin anledning til at italesætte barnets eventuelle frustrationer i mødet med egne begrænsninger.

”Det var ikke mig sagde Robinhund” er en lille hverdagsskildring af livet som dreng. Her fortalt med en hund og hans storebror som midtpunkt. Men sagen er præcis den samme. Robinhund går i børnehave. Men han har ikke altid lyst til at komme afsted. I børnehaven får han nemlig skældud, når han begår fejl. Som eksempelvis at vælte og spilde mælken.

Billedbogen er er forfattet af Alice Lima de Faria, der har et fornemt øje for de vigtige situationer, der udspiller sig i hverdagen. Hun skildrer på fineste vis, hvordan barnet gør sit bedste. Men trods sin store iver og gode intentioner bliver Robinhund mødt med skældud af de voksne. Alice Lima de Faria indfanger om noget den angst og bekymring, der vokser i barnet ud af gentagen skældud.

Billedbogen giver ikke løsninger. Den italesætter i stedet hvordan det føles for et lille barn at blive misforstået i sine intentioner. Men den fremhæver samtidig venskabet til storebroren og tilbyder dermed trøst til barnet.
”Det var ikke mig sagde Robinhund” er illustreret af Alice Lima de Faria selv, og hun formår at skabe en stemningsfuld billedbog med stærke tegninger.
Glæd jer til en vedkommende og indsigtsfuld børnebog med hjertet på rette sted.

Køb Det var ikke mig sagde Robinhund online

Skriv et svar