Den store Halfdan for de små

En perlerække af Halfdan Rasmussens kendteste rim, remser og vers udgives nu i et pragværk på forlaget ALVILDA, hvor der er kælet for detaljen og ikke mindst skruet op for legen i form af et væld af pop-op-elementer.

Bogens format er i sig selv stort og flot; hver side måler 28 x 28 cm. Hvert opslag udgør et miljø, der rummer flere rim og vers. Nogle af pop-op-detaljerne er store og imponerende i sig selv, mens andre er finurlige og fornøjelige fordi de gemmer sig bag døre og andre ting.
Barnet kan glæde sig til at bruge sit sanseapperat og udforske Bente Bechs glade tegninger, der gemmer på forskellige ting barnet kan røre, trække i, åbne og iagttage med benovelse.

For det er nemlig en fantastisk flot og frydefuld oplevelse, der her venter i et smukt og herligt samspil med de klassiske vers, vi alle kender: ”Kalendervender Tage”,”Inde i min mosters mave”, ”Rapanden Rasmus”, ”Tømrermester Planke”, ”Snemand Frost og Frøken Tø”, ”Blæksprutten Olsen” og ”Pedersen og Poulsen og Pallesen og Pil” for bare at nævne nogle af de herlige rim og vers fra Halfdan Rasmussens hånd.

”Den store Halfdan for de små” er en gavebod af oplevelser undervejs. Et formfuldendt mesterværk af ord, billeder og interaktivitet for den lille læser!

Køb Den store Halfdan for de små online

Skriv et svar