Den lille frække Frederik og andre børnerim m. CD indtalt af Ib Spang Olsen

”Den lille frække Frederik og andre børnerim” kan bedst præsenteres som en børneklassiker af Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsen.

Forlaget Schønberg og Nyt Nordisk markerer 100 året for Halfdan Rasmussen ved at genudgive ”Den lille frække Frederik og andre børnerim” på ny.

Den nye udgave er flot udført med farvelagte illustrationer på alle sider og inklusiv en CD med børnerimene indtalt af Ib Spang Olsen.

Børnerimene er skrevet tilbage i 1951 og er siden blevet udgivet gang på gang. Og hvorfor nu det?! Jo, sømænd fordi de sjove rim om den frække Frederik, Vaske-Per og Sjaske-Per, Rapanden Rasmus og Blæksprutten Olsen har taget vores hjerter med storm.
Generationer efter generationer har knuselsket de finurlige børnerim og nydt at gå på opdagelse i Halfdan Rasmussens underfundige sprog-univers, hvor alt kan ske. Det er skørt, skævt og sjovt på én og samme gang!

De mange børnerim af Halfdan Rasmussen – ledsaget af lige så skønne illustrationer af Ib Spang Olsen – er blevet til kultur. Vi har lært, at Halfdans leg med ordene endda er befordrende for de yngstes sproglige udvikling.

Halfdan Rasmussens børnerim er ikke bare rim for ordenes skyld. I Halfdans lyrik mærker vi en voksen, der vil børnene det godt og tage dem alvorligt.
”Den lille frække Frederik” er et festfyrværkeri af børnerim med masser af humor, vid og varme. Det emmer af kærlighed til de børn, Halfdan Rasmussen har skrevet det til.

Køb Den lille frække Frederik og andre børnerim m. CD indtalt af Ib Spang Olsen online

Skriv et svar