Laver dine børn mange aktiviteter på computeren? Læs med her

Det kan være, at dine børn hele tiden ønsker at være på computeren eller iPad’en, og du lægger mærke til, at de bruger mange timer der. Det gør dig dog ikke noget, fordi du har også nogle regler for internetbrug, men alligevel, er du interesseret i, hvordan du kan gøre det sjovere for dine børn. De laver måske mange forskellige ting, og der er jo også enormt mange spil og aktiviteter på computeren, og du overvejer, om du ikke skal hjælpe dem med noget, så i også kan lave nogle ting sammen og hermed tilbringe tid sammen, så de ikke bare sidder foran computeren alene altid.

Youtube-videoer

Der er mange børn, der ser youtube, og der er også mange, der selv gerne vil lave deres egne videoer. Her kan det godt kræve et webcam, der er i god kvalitet, så det ikke bliver nogle videoer, der er helt elendige at se på. En test med webcam viser, hvilke webcams, der er de bedste på markedet, og det er et godt sted at tage udgangspunkt i og eventuel vælge et webcam fra.

Du bekymrer dig måske lidt over, at du gerne vil have kontrol over, hvad de lægger på youtube, hvis de bruger youtube så aktivt. Du kan nemt holde øje med, hvad de laver af videoer, og det er også en god idé at være meget klar med dine børn om, hvilke regler du har med deres brug af internet, og hvad der er okay. Det er også for bedst at passe på dem.

Et spil

Der er også mange muligheder for, at I kan finde et spil, som I kan spille sammen. På den måde, kan dine børn også lære dig noget nyt, og det kan være, at I kan bruge mange timer sammen på den måde. Det kan selvfølgelig også være, at du ønsker at lave mange andre ting med dine børn, og det kan I også. Dog bliver dine børn nok meget glade for at se, at du tager initiativ til at lave noget med dem, som de virkelig elsker at bruge mange timer på.

Det bliver også sjovt for dem at vise dig alle de ting, som de kan, og således kan i få et tættere bånd bygget op, hvis du føler, at i ikke har tilbragt så meget tid sammen på det sidste.

Blog

Nogle børn ønsker også at lave en blog, hvor de kan skrive om deres liv, og det er bestemt ikke en dårlig idé. Du skal dog bare holde lidt øje med, hvad de skriver, hvis den er offentlig. Dog er det meget muligt at gøre den privat og bruge den som en slags dagbog.