Planlæg næste års sommerferie for dig og din familie

Sommeren er så småt ved at lakke mod enden, men det betyder blot, at du og din familie kan gå i gang med at planlægge næste års sommerferie. Fordelen ved at være ude i god tid med planlægningen af jeres ferie er, at I har noget at glæde jer til hele året, hvilket altid er rigtig fedt og motiverende. Men hvad skal I planlægge at lave i jeres ferie? Det kan du få noget inspiration til her.

Tag på hyggelig campingferie

Det er nogle gange fedt at prøve noget, som du aldrig har prøvet før. Hvis du og din familie aldrig har været på camping, skal I helt sikkert overveje at prøve det. Der er noget rigtig hyggeligt over en campingferie, fordi I kommer helt ned i gear og ikke skal tænke på ret meget andet end at hygge jer. På mange campingpladser er der aktiviteter for både børn og voksne samt masser af andre mennesker at falde i snak med på pladsen. Derfor er det helt ideelt for en børnefamilie. Hvis I kunne tænke jer at prøve campingferie på Djursland, så besøg f.eks. Grenaa Strand Camping.

Tag på en anderledes cykelferie

Hvis I har lyst til at prøve noget, der kan være lidt udfordrende, men samtidig rigtig fedt, skal I tage sammen på cykelferie. Det er måske ikke noget, som I nogensinde har overvejet før, men faktisk er det rigtig hyggeligt. I kommer ud og ser en masse skøn natur, og samtidig får I en masse god motion. Når I bare cykler derudaf, får I chancen for at opdage alle mulige steder, som I ellers ikke ville have stødt på. Det fede ved en cykelferie er, at I kan overnatte nærmest lige præcis der, hvor I har lyst. Det kræver bare et telt og et par soveposer.