Sådan skaber du den perfekte havefest for dit barn

Når det danske vejr engang imellem viser sig fra sin gode side, er der ikke noget bedre end at holde en havefest. Og drejer festen sig om eksempelvis en børnefødselsdag, så er der endnu flere fordele ved at flytte festen ud i haven. Du undgår for det første, at få hele dit hjem massakreret. Børn er vældig søde, men de har også masser af krudt, der skal brændes af. Og især når de får lidt sukker indenbords, hvilket de jo gør til en børnefødselsdag. Og kommer halvdelen af børnehaven på besøg, så kan du altså godt vinke farvel til det fine, hvide gulvtæppe og den flotte designersofa. Men ved at flytte festen ud i haven, kan dit barns venner få brændt en masse energi af, og du slipper samtidig for et ramponeret hus.

Det skal du bruge til den perfekte fest

Her er det vigtigt at pointere, at kun fantasien sætter grænser. Hvad synes dit barn lige nu er spændende? Skal det være en vaskeægte prinsessefest, eller er det mere passende med flyvemaskiner og politibiler? Tag udgangspunkt i dit barns interesser, og skab temaet ud fra det. I forhold til det praktiske, så kan det i høj grad anbefales at leje et telt. Ved at benytte dig af teltudlejning kan børnene spise i tørvejr, hvis regnen nu skulle komme snigende. Et stort festtelt er dyrt, derfor kan det bedre betale sig at leje et.

Hvordan lejer jeg et telt?

Teltudlejning er heldigvis meget simpelt. Bor du eksempelvis i Frederikshavn, Hjørring eller Skagen, så kan Gorms Telte anbefales. De lejer ud i dette geografiske område, og er et professionelt firma. Her er det blot at gå ind på deres hjemmeside og så tage den derfra. Her kan du eksempelvis også leje en slush-ice maskine eller flødebollekaster, hvis festen skal være ekstra vild.