Hold fødselsdagsfest i et bowlingcenter og giv dit barn en uforglemmelig oplevelse

Alle elsker bowling, fordi det er en dejlig nem aktivitet. Reglerne er meget simple: Du tager en kugle, kaster den på banen og forsøger at vælte så mange kegler som muligt. Det er helt simpelt, men også nogle gange er det også de simplere ting i livet, som giver mest glæde.

Derfor er bowling også en yndet aktivitet for børnefamilier, der skal holde fødselsdagsfest for deres poder. Står du selv og skal holde børnefødselsdag i Roskilde, så ligger der et rigtigt fint bowlingcenter lige midt i byen tæt på Ros Torv.

Et populært center med mange besøgende

Roskilde Bowling Center hedder hallen, som altid er fuld af gæster. Selv om Roskilde Bowling Center ikke er det eneste bowlingcenter i hovedstadsområdet, så er servicen og priserne så gode, at folk bare ikke kan holde sig væk. Centret har samme ejer som City Bowling i Odense, så hvis du er bosat der eller i omegnen, så er City Bowling en oplagt lokation at overveje, hvis der er en børnefødselsdag på Fyn i horisonten.

Men det er især bowlinghallens køkken, som tiltrækker kunder, for Roskilde Bowling Center er nemlig et af de få centre, som faktisk gør en dyd ud af servere lækker mad til sine gæster. Og det er der rigtig mange forældre, der synes er et godt tiltag, så børnene ikke bare fodres af med usunde ting.

Udover at ligge centralt i Roskilde by så er det også rigtig nemt at parkere hos Roskilde Bowling Center. Hallen har nemlig sin helt egen parkeringsplads lige ude foran hoveddøren, så derfor skal man ikke bøvle med at finde parkeringsplads. Her kan man holde gratis i 4 timer, men man skal huske at trække en p-billet indenfor.

Læn dig tilbage og lad Roskilde Bowling Center afvikle festen for dig

Når du holder børnefødselsdag i Roskilde Bowling Center, får du en full service-løsning, hvor det er centrets personale, som tager sig af afviklingen – lige fra pyntning af festlokale til den kedelige rengøring, efter gæsterne er taget hjem.

Til selve festen er det også Roskilde Bowling Centers personale, som tager sig af at guide børnene. Her hjælper de børnene med at finde passende bowlingkugler, og de giver dem også gode råd og tips, så de kan vælte så mange kegler som muligt og få masser af point. Imens kan du sidde og nyde en kop kaffe, mens du ser de kære små holde en fest.

Skulle der opstå sygdom eller andre uforudsete uheld, så er Roskilde Bowling Center også meget fleksibel med ændringer. Faktisk kan du ændre i din booking så sent som 3 dage, inden festen skal holdes.

God mad til få penge gør, at budgettet ikke bliver sprængt

Som bonus er det heller ikke synderligt dyrt at holde børnefødselsdag her. Prisen er nemlig fast, og den lyder på 119 kr. per person. For denne pris får man 1 times bowling, leje af sko og en spillemønt til hallens sjove spillemaskiner. Med i prisen får man også mad og drikkelse, og her kan man vælge, om børnene skal have pizza med ost og skinke eller kødsauce, chicken nuggets eller burger. Udover hovedretten får man også pommes frites, en sodavand og en sodavandsis.

Det er dog også muligt at tilkøbe mere, men man synes, at ungerne skal forkæles lidt ekstra. For 20 kr. mere per person de for eksempel få ta-selv-isbar, hvor de kan få lige så meget is, som de lyster. Og for 15 kr. mere per person kan børnene få en dejlig kagemand eller kagekone.

Al mad bliver tilberedt af det dygtige køkken under ledelse af den erfarne køkkenchef, som sørger for at holde kvaliteten på højt niveau.