Afhold sjov temafest – brug rislamper og konfettirør

Temafester er en super måde at fejre jubilæer, fødselsdage eller “bare fordi”-fester. Men det kan være svært at finde på det rette tema, finde pynt, underholdning og kostume til festen, hvis du mangler inspiration. 

Derfor vil vi i denne artikel fortælle lidt om, hvordan du kommer i gang med planlægningen af din temafest. Det indebærer en god invitation, gennemført oppyntning og sjov underholdning til dine gæster. 

Lav invitation med rislamper

Alt efter, hvordan det passer med dit tema, kan du lave mange forskellige slags invitationer inspireret af det tema, der er tilknyttet din fest. 

Vær kreativ med måden, du byder til fest på. Hvis du skal holde fest med filmtema, kan du lave en invitation med en rulle med film. Hvis du skal holde Las Vegas-fest, kan du lave invitationer med casino tokens. Skal du holde tivoli- eller cirkusfest, kan du bruge rislamper i forskellige farver. Du kan finde et stort farvesortiment af rislamper på nettet.

Giv den gas med oppyntning

For at det skal blive til den ultimative temafest, kræver det også den ultimative oppyntning. Det skal for dine gæster føles som om, de træder ind i et andet univers – eller, ihvertfald ind i det miljø, temaet finder sted i. 

Det er den anden del af festen, hvor du virkelig kan få lov til at gå amok. Det er nemlig her, mange kommer i den rette stemning. På hjemmesider såsom Pinterest kan du hente inspiration fra andre temafester, hvis du har brug for hjælp.

Det er de små detaljer, dine gæster husker, så sørg for at være omhyggelig med at få inkorporeret alt. Find sugerør, der passer til farvepaletten, lav drinks inspireret af temaet, find snacks, der bliver spist i forbindelse med temaet. Det er kun fantasien, der sætter grænser her.

Lav underholdning til – prøv konfettirør

Alt efter temaet kan du finde på lege eller underholdning, som passer hertil. Det kan være en quiz, der tester dine gæsters viden af om temaet. Det kan være en drukleg, hvis alle er gamle nok til at drikke, med regler ud fra temaet. Køb konfettirør til festlige lejligheder, hvis du vil tilføre lidt mere glitter og glamour til din fest. 

Vi ønsker dig held og lykke med din temafest.