Fantastisk VIP arrangement i SønderjyskE

En fantastisk eftermiddag med SønderjyskEs superligaspillere!

Klub Sjovforbørn.dk afholdte onsdag den 7. september det første VIP arrangement. I samarbejde med SønderjyskE bød eftermiddagen på fodboldtræning og autografskrivning.

SønderjyskE Fodbold har en fantastisk historie. Den eneste grund til at de i dag har et flot stadion, er at de for 10 år siden pludselig befandt sig i superligaen, selvom spillerne var amatører, spillede på en ganske almindelig fodboldbane og slet ikke var gearet til superligaen. Den første sæson fik de også historisk mange bank, men der kom noget godt ud af det. Haderslev var tvunget til at bygge et stadion. Og selvom Haderslev Fodboldklub som holdet hed, inden det kom til at hedde SønderjyskE hurtigt faldt ud af superligaen igen, ja så var der bygget et stadion.

Det er tydeligt at mærke, at SønderjyskE aldrig har udviklet nykker. Da 20 fodboldinteresserede børn fra Klub Sjovforbørn.dk mødte op onsdag eftermiddag, blev de modtaget af 3 superliga spillere, der var helt nede på jorden og gav børnene en helt uforglemmelig oplevelse.

Vi startede med en times træning i skiftevis sol og regn. Jeg tror dog kun at det var de voksne der opdagede regnvejret. De tre superligaspillere Jarl Andre Storbæk, Anders Østli og Daniel Christensen holdt børnene godt underholdt med sjove fodboldøvelser og en meget fin kamp, hvor de proffesionelle gav masser af ros og opbakning til børnene, der var mellem 6 og 10 år.

Efter træningen var det tid til en sodavand i Fuglsang Loungen med udsigt over stadion, der netop har fået en helt ny tribune. Her svarede spillerne på spørgsmål fra børn og voksne, og Niels Esbensen, som er administrationschef i SønderjyskE, fortalte lidt mere om tilblivelsen af SønderjyskE. Derefter overraskede Niels ved at udlevere gratis billetter til både voksne og børn til søndagens kamp mod Horsens.

Børnene fik autografer af de tre spillere, og så var det tid til at sige farvel.

Mange tak til SønderjyskE for en dejlig eftermiddag, hvor der var børn og voksne, der fik en på opleveren med hjem.

Læs mere om SønderjyskE her

Læs mere om Klub Sjovforbørn.dk her

Bemærk at når du er medlem af Klub Sjovforbørn.dk, så får du en gratis børnebillet til alle SønderjyskEs fodbold- og ishockeykampe.

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
September 2011

Skriv et svar