De små sangquizzer

FAGBOG
Mon ikke de allerfleste børn og børnefamilier elsker at synge og quizze?! Nu er der rig lejlighed for at gøre begge dele på én gang med bogen ”De små sangquizzer”. Heri præsenteres vi for hele 600 spørgsmål om danske børnesange – både gamle og nye af slagsen. Der bliver rig lejlighed for et genhør med en bred vifte af de børnesange der er dejlig del af vores danske kultur med denne quizbog.

Bogen er opdelt i emner og der er spørgsmål om ord der gemmer sig i teksten, sangens emne og indhold, oplæg til at barnet skal rime og meget andet. På mange måder en ganske utraditionel quizbog der har stort fokus på det sproglige. Det korrekte svar er som oftest angivet i en parentes, men her og der savnes svarangivelse. Det er ærgerligt, at man ikke har fremhævet det rigtige ord i teksten med kursiv eller skrevet svar bagerst i bogen til brug når børn evt. måtte bruge quizbogen på egen hånd og savnes et entydigt svar.

Sangquizzen er en super sjov og morsom beskæftigelse med børn. Lysten til at synge bliver fornyet, samtidig med at børnene hygger sig gevaldigt.
”De små sangquizzer” er en enkel, men fantastisk fin quizbog, der rummer timevis af munter og musikalsk spørgeleg. Det svinger flot!

Køb De små sangquizzer online

Skriv et svar