Børnenes Tusind og én nat – flere historier

Forlaget Vandkunsten har med stor iver og ynde kastet sig over genformidlingen af Tusind og én Nats eventyr med Ellen Wulff ved roret.
Først blev de voksne forkælet med en pragtudgivelse i seks bind, og nu er turen kommet til børnene.

Det er også Ellen Wulff, der står bag de fine bearbejdninger af de gamle arabiske eventyr fortalt i børnehøjde i ‘Børnenes Tusind og én Nat’ og i denne opfølger ‘Børnenes Tusind og én Nat. Flere udvalgte Fortællinger.’
Kim Witthoff har bistået Ellen Wulff, mens Cato-Thau-Jensen har sørger for de fantastiske og helt uforglemmelige illustrationer. Der udfolder sig i sandhed masser af liv og glade dage på de skønne tegninger. De er i ganske fortryllende!

I ‘Børnenes Tusind og én Nat. Flere udvalgte Fortællinger’ fortælles der fire historier fra de berømte Tusind og én Nats eventyr. Ifølge myten blev de i sen tid fortalt af den skønne Shahrazad, der på denne måde søgte at holde sig i live på kong Shahriyars palads. Den onde konge havde nemlig for vane at gifte sig med en ny kvinde hver aften og dræbe hende den følgende morgen. Men Shahrazads fantastiske eventyr havde en imponerende virkning på kongen.

Samme imponerende virkning oplever vi som læser af ‘Børnenes Tusind og én Nat. Flere udvalgte Fortællinger’!
De udvalgte fortællinger i bind to af børnenes Tusind og én Nat er kendetegnet af drama og spænding. Vi dykker ind i en gammel arabisk verden fuld af fare, magi og udfordringer.

Bogens historier er fortalt og formidlet med dynamik og et drive, så teksten fremstår levende og letlæst. Man tryllebindes af Ellen Wulff og Kim Witthoffs version af de berømte historier, og henrykkes ikke mindst over at mærke stemingen af Tusind af én Nat, der akkompagnerer sultaner, prinsesser, købmænd, troldmænd og misundelige søstre undervejs!

Forlaget Vandkunsten giver os ikke alene en smuk, men også velformildet og imponerende udgivelse. Nyoversættelse og illustration går op i en beundringsværdig helhed!

Køb Børnenes Tusind og én nat – flere historier online

Skriv et svar